Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Instrumente Structurale 2007-2013

"Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională"

Titlu proiect: "Utilizarea accesului internet broadband si a TIC in dezvoltarea activitatii SC QUAD STUDIO SRL"

Despre Biroul Nostru

Despre Biroul Nostru

Din anul 2007, Ars Longa şi QUAD Studio colaborează pentru realizarea unor proiecte rezidenţiale şi comerciale în judeţul Cluj şi în alte zone din ţară. Într-o etapă ulterioară, activitatea grupului s-a extins cu câteva lucrări de amenajare urbană. Efortul unui demers creativ coerent, exprimat în participarea la concursuri de arhitectură, a consolidat echipa de proiectare.

Proiectele cuprind o vastă arie de activitate: design, arhitectură, urbanism, structură, instalații și peisagistică. Competențele extinse ale grupului se referă la câteva domenii de elită: consiliere legală și financiară, studii de imagine și impact, lucrul în echipe multidisciplinare, management de proiect, planificare și integrare urbană și documentaţii în vederea obținerii de fonduri structurale. Experiența dobândită se reflectă atât în optimizarea costurilor de construire, cât şi în nivelul calitativ al produselor grupului. Pentru QUAD Studio & Ars Longa complexitatea condiţionărilor deseori insolite primeşte răspuns şi rezolvare în designul de ansamblu şi de detaliu.

De ce să mai construieşti când spaţiul e din ce în ce mai dificil de apropiat, din ce în ce mai virtual, mai relativ, când ştii că tot ce faci nu va dura, va fi părăsit, uitat, reciclat, în plină fervoare ecologică şi teamă de epuizare a resurselor. Evitând conceptual arhitectura, poate că o redescoperim iarăşi. Suntem într-o derivă marginală la marea arhitectură şi contextualism, sperând totuși să ne întâlnim la un moment dat într-o mare poveste maximalistă.

No Comments Yet.

Leave a comment