Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Instrumente Structurale 2007-2013

"Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională"

Titlu proiect: "Utilizarea accesului internet broadband si a TIC in dezvoltarea activitatii SC QUAD STUDIO SRL"

Centru Recreational Micesti

In cadrul zonei de agrement din preajma Lacului Micesti, beneficiarul intenţionează sa construiasca un centru recreational, avand suprafata desfasurata de 495mp, care va contine urmatoarele unitati functionale: bazin, jacuzzi, vestiare cu dusuri, sala de forta, spatii tehnice, receptie cu un mic depozit, grupuri sanitare.

La exterior vor fi amenajate spatii de agrement si o plaja cu nisip. La subsol se va amplasa spatial tehnic pentru piscine interioara si pentru bazinul descoperit, aflat in imediata vecinatate a piscinei.

Asezarea pe teren pastreaza specificul din zona studiata, constructia avand o deschidere generoasa spre lac. Centrul recreational propus se doreste a fi o integrat din punct de vedere functional si urbanistic in zona de agrement creata in jurul lacului de la Micesti.
Optiunea volumetrica pentru imobilul propus a fost de integrare cat mai naturala in contextul natural si de subordonare fata de functiunea principala, pensiune turistica.

Legatura cu amenajarile exterioare se face prin intermediul a doua terase, una care deserveste accesul principal in cladire si una care se intinde pe latura nord-estica a cladirii.

DESCRIERE FUNCTIONALA:

 PARCELA:
Din punctul de vedere al organizării funcţionale, pe zona studiata se pot identifica 2 secvenţe: prima este zona ocupată de clădirea Centrului recreational, iar cea de-a doua secventa cuprinde plaja de nisip si amenajarile exterioare. Restul terenului se constituie într-o amenajare cât mai naturală, pentru o integrare firească în contextul dominant verde.

CONSTRUCTIA:
Zona de primire a publicului: se afla la parterul cladirii si este alcătuită dintr-un spatiu amenajat ca receptie si un spatiu amenajat cu locuri de sedere, servind ca zona de primire si asteptare.

Zona serviciilor (activitati recreative): se intinde atat la parter cat si la demisol. La parter, aceasta se afla in imediata apropiere a receptiei, unde sunt prevazute 2 mese de biliard si un spatiu amenajat pentru dartz.

La demisol bazinul de inot propriu-zis, avand o suprafata de 56.44mp, are pe 3 din laturile sale: spatii cu jacuzzi, sala de forta, administratie, masaj si vestiare cu G.S si dusuri.

Depozitările: se afla amplasate atat la parter cat si la demisol
Spatiul tehnic: se afla la subsol.

 

No Comments Yet.

Leave a comment