Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Instrumente Structurale 2007-2013

"Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională"

Titlu proiect: "Utilizarea accesului internet broadband si a TIC in dezvoltarea activitatii SC QUAD STUDIO SRL"

Despre noi

despre biroul nostru

img4Q   u   a   d       S   t   u   d   i  o

Biroul de proiectare s-a infiintat in anul 2007. Experienta noastra de pana acum insumeaza  opt ani si peste 150 de proiecte de diferite complexitati, acoperind functiuni variate, de la rezidentiale pana la industrial, atat in mediul urban cat si rural. Beneficiarii nostri sunt de asemenea variati ca si profil, atat persoane fizice, juridice cat si institutii ale statului. Proiectam imobile de locuit, cladiri de birouri, sau institutii si ne implicam cu aceeasi placere in proiecte pentru locuit, pensiuni, amenajari interioare sau design de obiect. Impreuna cu colaboratorii nostrii putem acoperi un domeniul vast de activitate, de la arhitectura la urbanism, mobilier urban, amenajari interioare sau peisagere, interventii in zone istorice sau restaurarea cladirilor de patrimoniu.

Consideram proiectarea ca o suma de decizii ce tin cont de cerinte, inspiratie, ingieniozitate, adaptate cotextului fizic si economic.

Ne alaturam clientului de la stabilirea temei de proiectare si analiza fezabilitatii ei si il asistam pana cand proiectele noastre capata contur si functioneaza in parametrii propusi.

read more

distinctii si premii:

 

Locul I- Bienala de arhitectura, OART, 2009 cu proiectul: Pavilion realitate virtuala "I Cube"

Locul I- Festivalul Internaţional Arhitext Design Fluenţe, Timişoara 2011 : cu proiectul: Pavilion realitate virtuala "I Cube"

Mentiune- Concurs pentru Remodelarea spaţiului public din municipiul Zalău – consens între nevoile culturii urbane locale şi rigorile arhitecturii şi designului urban

echipa noastra